BabyLand 6185

BabyLand 6185

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Premergator si balansoar cu plasa pentru picioruse si maner de impins 6185Culori disponibile: albastru, verde si rosuGreutate: 3,5 kgSarcina maximă: 15 kgCaracteristici:- maner de impins - poate fi montat ca si premergator cu 8 roti stabile- poate fi montat invers, cu rotile in sus, devenind balansoar- inaltimea scaunului reglabila, pentru copii de pana la maxim 70 cm inaltime- plasa detasabila pentru a proteja piciorusele copilului atunci cand este impins de catre un adult.
Panou muzical detasabil si multiple jucarii zornaitoare cu sunete si lumini.
Este usor de pliat si partea textila este lavabilaVarsta recomandata: 7-18 luniATENTIE: Nu lasati copiii nesupravegheati. Ambalajele nu sunt jucarii - pericol de sufocare.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.